Go Discover Portugal Travel Logo Go Discover Portugal Travel English site Va descobrir Portugsl

Booking & Infoline ☎ +351 918354714
info & contact

what our customers say:

Bose – Corporate travel
“We have a great time – from the moment they arrived the group were enchanted by their stay in Portugal and the great service they received.
We could not have done it without you, once again many many thanks!”

Marisqueira de Tomar, vis restaurant Tomar

FavoriteLoadingAdd to planner! ❤ Go to trip planner!
See related:

[portfolio_slideshow size=large pagerpos=top titles=true]

Marisqueira de Tomar is een, onder Portugezen, zeer bekend vis en zeevruchten restaurant in het centrum van Tomar, voor een fantastisch vis restaurant Tomar

Marisqueira is de algemene benaming van een vis restaurant waar vooral krab, kreeft, garnaal en andere schelvis wordt geserveerd maar in dit geval ook gegrilde vis en gegrilde vleesschotels. Dit vis restaurant in Tomar wordt zelden bezocht door toeristen aangezien het net iets verwijderd is van het oude centrum, in het niet toeristische nieuwe centrum aan de west kant van de Nabao rivier. Het is een minute of 10 lopen van de oude brug en er is voldoende parkeergelenheid in de buurt, al is het voor de deur wel wat chaotisch.

Onder de lokale bevolking wordt het druk bezocht en is het zeer populair, het is iets duurder dan de gemiddelde Portugese prijzen maar het heeft dan ook met iets meer kwaliteit.

Het restaurant is vooral onder de lokale bevolking bekend en uitzonderlijk goed. Open het menu staan vele soorten vis specialiteiten voor redelijke prijzen waaronder een zeevruchten schotel bestaande uit een grote krab, hele lobster, schelpen en garnalen dat echt aan te raden is en makkelijk voldoende voor 2 personen.

Het restaurant is netjes, schoon, professioneel bemand en prettig qua decor. Een aanrader voor iedereen die een  ‘echte’ Portugal vis dineer ervaring wilt, weg van de toeristen hordes!

 

Coming soon!

For questions or reservations, use the following form or call us 00351 - 918354714 / 00351 938328865

See related:

Quick request

We help you plan your trip, Need help or have a question? we reply within 4 working hours!

foodstyle: Marisquera - vis restaurant
Price indication: €5 - €10 euros
Ambiance: lokaal - prettig - professioneel
Times: daily from 08.00 to 00.00 meals from 12.00 - 15.00 and 19.00 - 23.00
Marisqueira de Tomar, vis restaurant Tomar

We provide bespoke, made to measure solutions for group and corporate travel to Portugal.

Accommodation, Activities, Event spaces, Team building, Catering, Restaurants and Transfers are our specialties. See here some of our Customers for Corporate events Go Discover Portugal customers All content, design and photo's on this site are protected by copyright © All material is our property, we do not allow and will not tolerate any duplication on the internet or on printed matter, without our written consent! Go discover Portugal 2012 - 2018