we take care of every aspect of your corporate trip to Portugal since 2009 call 00351 938328865 or service@gdtravelincentives.com

Marisqueira de Tomar, vis restaurant Tomar

Marisqueira de Tomar, vis restaurant Tomar

[tab name=”Photo’s”][portfolio_slideshow size=large pagerpos=top titles=true]

Marisqueira de Tomar is een, onder Portugezen, zeer bekend vis en zeevruchten restaurant in het centrum van Tomar, voor een fantastisch vis restaurant Tomar [/tab]

[tab name=”Information”]

Marisqueira is de algemene benaming van een vis restaurant waar vooral krab, kreeft, garnaal en andere schelvis wordt geserveerd maar in dit geval ook gegrilde vis en gegrilde vleesschotels. Dit vis restaurant in Tomar wordt zelden bezocht door toeristen aangezien het net iets verwijderd is van het oude centrum, in het niet toeristische nieuwe centrum aan de west kant van de Nabao rivier. Het is een minute of 10 lopen van de oude brug en er is voldoende parkeergelenheid in de buurt, al is het voor de deur wel wat chaotisch.

Onder de lokale bevolking wordt het druk bezocht en is het zeer populair, het is iets duurder dan de gemiddelde Portugese prijzen maar het heeft dan ook met iets meer kwaliteit.

Het restaurant is vooral onder de lokale bevolking bekend en uitzonderlijk goed. Open het menu staan vele soorten vis specialiteiten voor redelijke prijzen waaronder een zeevruchten schotel bestaande uit een grote krab, hele lobster, schelpen en garnalen dat echt aan te raden is en makkelijk voldoende voor 2 personen.

Het restaurant is netjes, schoon, professioneel bemand en prettig qua decor. Een aanrader voor iedereen die een  ‘echte’ Portugal vis dineer ervaring wilt, weg van de toeristen hordes!

 

[/tab]

[tab name=”Menu”]Coming soon![/tab]
[tab name=”Reservation”]

For questions or reservations, use the following form or call us 00351 - 918354714 / 00351 938328865
[/tab]

[end_tabset]