Go Discover Portugal Travel Logo Go Discover Portugal Travel English site Va descobrir Portugsl

Full-service travel booking Portugal, corporate & group travel
Booking & Infoline ☎ +351 918354714
info & contact

O Moinante restaurant

FavoriteLoadingAdd to planner! ❤ Go to trip planner!
See related: |

[portfolio_slideshow size=large pagerpos=top titles=true]

Wanneer je op reis gaat door midden Portugal en je vertrekt vanaf Lissabon rij je omhoog richting Noorden, dan zijn er veel routes mogelijk. 1 van die routes is via Santarem en vanaf Santarem richting Abrantes, de wegen zijn hier goed en het landschap en de steden en dorpen subliem. Na Santarem hou je de west kant van de Tagus aan en rij je door de wijngaarden en Lusitaanse paardenfokkerijen richting de berglandschappen van Noord Portugal, ergens ongeveer 30 km van Lissabon kom je door een klein dorp Arrapiado en daar moet je de tijd nemen te stoppen!

Rij de berg af en vind het restaurant O Moinante midden in het charmante, middle-eeuwse dorp van Arrapiado.
Arrapiado is gebouwd tegen een heuvel rand die sterk en snel naar de Taag rivier daalt, op een natuurlijk terras staat het restaurant O Moinante tegenover de herstelde oude kerk en naast een indrukwekkende quinta.

Het dorp is rustig en goed onderhouden, typisch Portugees en weinig toeristisch.

Het restaurant is duurder dan de gemiddelde dorpsvariant maar ook veel beter, gespecialiseerder en de moeite waard en voor Nederlandse standaarden is het nog steeds erg betaalbaar. gemiddeld moet je rekenen op 20 euro per man voor een volledige maaltijd of als je kiest voor de specialiteit zeevruchten schotel 25 euro.
O Moinante specialiseert zich in vis maar heeft ook behoorlijk wat vlees opties op het menu. De eigenaren hebben een sterke passie voor dit restaurant, de kok is zeer goed en de ambiance heel prettig.

Een heerlijk uitzicht, de beste regionale wijnen, de rivier en het kasteel van Almourol maken de maaltijd compleet.

Zoals het hoort in Portugal, eten is het hoogtepunt van de dag en daar moet je van genieten in een ongedwongen en prettige omgeving.

O Moinante geeft haar klanten ook een extra verassing gecombineerd met de lunch kun je met een boot, georganiseerd door O Moinante, het kasteel van Almourol bezoeken, een ervaring die je waarschijnlijk nog lang zult koesteren.

See related: |
foodstyle: Tradtional culinary Portuguese / regional and national fish restaurant
Price indication: €10 - €15 euros
Ambiance: Romantisch - Culinair - Regionaal

We help you plan your event in Portugal, no costs, fees or obligations

We reply within 4 working hours, For a faster response call 00351 918354714O Moinante restaurant

what our customers say:

DHL Germany – corporate travel  “Thank you for your excellent organization of our event in Montargil. We had a perfect time!”

We provide bespoke, made to measure solutions for group and corporate travel to Portugal.

Accommodation, Activities, Event spaces, Team building, Catering, Restaurants and Transfers are our specialties.

Our Customers for Corporate events

Go Discover Portugal customers Go Discover Portugal customers All content, design and photo's on this site are protected by copyright © All material is our property, we do not allow and will not tolerate any duplication on the internet or on printed matter, without our written consent! Go discover Portugal 2012 - 2018