we take care of every aspect of your corporate trip to Portugal since 2009 call 00351 938328865 or service@gdtravelincentives.com

Ontdek Lissabon met een Segway tour

Ontdek Lissabon met een Segway tour

 

[portfolio_slideshow size=large pagerpos=top titles=true]

Segway, oorspronkelijk een Amerikaans bedrijf heeft een relatief nieuwe manier uitgevonden om jezelf te verplaatsen met zo min mogelijk inzet van jouw kant. De Segway is gebaseerd op een nieuwe technologie bekend als ‘dynamic stablization’ en een uitlaat vrije manier om met een elektrische motor jezelf te transporteren.
Het enige dat je ervoor moet kunnen, is met losse handen een trap op of af lopen. Kun je dat dan kun je Lissabon op een Segway begeleide rondleiding bekijken. Je krijgt eerst uitleg, daarna ben je klaar om samen met een helm en voldoende water de beste plekken van de stad te ontdekken.

Het bedrijf Lisbon by Segway is de jongste en beste. Ze gesitueerd in het midden van Lisbon, vragen de laagste prijzen en hebben de meest recente Segway’s.

Lisbon bij Segway is awarded door Tripadviser en een bijzonder leuke manier om Lisbon te ontdekken. Lisbon by Segway is nu ook partner van Go Discover Portugal!
Je kunt nu bij ons reserveren om zeker te zijn dat als jij aankomt er al een Segway voor je klaar staat! Wij rekenen niet extra en je betaalt niets aan ons.

Er zijn verschillende rondleidingen beschikbaar.

 

Ontdek Lissabon met een Segway Delicious tour

Deze rondleiding gaat vooral om eten, eten en nog eens eten.
De tour neemt je langs de beste uitzichten van Lissabon, terwijl je hier en daar kennis maakt met de typische Lisbon keuken.

De rondleiding is 2 uur en kost 59 euro per persoon. Doe je er iets langer over maak je geen zorgen, Lisbon by Segway wilt voornamelijk dat je vrolijk en tevreden terugkomt…

 

Ontdek Lissabon met een Segway middeleeuwse rondleiding, het kasteel van sint George en de middeleeuwse buurt. Alfama

Ontdek het indrukwekkende Castelo de Sao Jorge (kasteel van sint George) met z’n ademende uitzichten over de stad Lissabon! manoeuvreer door de nauwe middeleeuwse straatjes dicht bij het kasteel en in de oudste buurt van Lissabon, Alfama. Hoor de authentieke fado in de straatjes en leer de typische Lissabon mensen, geuren en uitzichten kennen.

De rondleiding is 1 uur en kost 35 euro per persoon.

Inclusief helm, water, digitale rondleiding en Segway.

Ontdek Lissabon met de Segway Matrozen rondleiding, Belem en de Taag rivier

Deze rondleiding is ongeveer 2 uur en begeleid langs de monumenten van de Portugese ontdekkingsreizigers. De tour gaat langs de Taag en door de ontdekkingsreizigers wijk Belem. Een wijk met veel indrukwekkende monumenten en het ‘thuis’ van de beroemde Belem Pasteitjes. Inclusief in deze tour is het proeven van deze bijzondere lekkere gebak!

De rondleiding kost 50 euro / 2 uur
Inclusief
Helm, water, pasteitjes, digitale rondleiding… en Segway!

Ontdek Lissabon met de hard rock bier rondleiding, eet nog een typische Portugese snack ‘pasteis de bacalhua’ en geniet van de meest uitgebreidde rondleiding van Segway.

Deze tour is geschikt voor iedereen vooral als je van bier houdt, Lissabon en de Portugese keuken.

De rondleiding is ongeëvenaard waar dan ook in de wereld en inclusief een bezoek aan het bier museum en het Hard Rock Cafe van Lissabon , op zichzelf een bijzondere ervaring.

De rondleiding is 3 uur en kosts 69 euro

Inclusief helm, water, bier, het bier museum, Portugese delicatessen en het enige Hard rock cafe in de wereld waar je pasteis de bacalhau kunt eten!

Ontdek Lissabon met de Segway ‘off the road’ avonturisten rondleiding

De X2 Segway is een Segway met uitzonderlijke grote banden waardoor je ermee van de weg af kunt gaan. Dit maakt een rondleiding voor avonturisten mogelijk. Je kunt ermee van de weg af en door de parken heen en je kunt er steile hellingen, waar Lissabon er veel van heeft, mee op. Deze Segway lijkt meer op sport en is het meest geschikt voor mensen die al i2 Segway (de normale versie) ervaring hebben en zin hebben in meer en sneller!
40 euro/60 min
Inclusief helm, water, rondleiding en x2 Segway!

Please select a valid form.