Quinta de Santa Barbara hotel

Quinta de Santa Barbara hotel

[portfolio_slideshow size=large pagerpos=top titles=true]

De Quinta de Santa Barbara hotel is 1 van die Portugese verassingen, die wij per toeval vonden in het net zo verrassende middeleeuwse dorp Constancia.

Het is wonderlijk mooi hotel oorspronkelijk een landhuis uit de 15de eeuw gerenoveerd en omgetoverd naar hotel. Veel van de oorspronkelijke karakteristieken zijn bewaard gebleven en op mooie wijze hersteld.
Het restaurant en de bar zijn prachtig ingericht met stenen tafels, beschilderde plafons en antiek uit alle eeuwen vanaf de oorspronkelijke bouw van de quinta.
De kamers zijn heerlijk ingericht, comfortabel en hebben mooie uitzichten over de mooie Ribatejo vallei met zijn olijfbomen, fruitbomen en Lusitano paarden.

Voor een echte ‘verwen’ vakantie in een landhuis uit de 15de eeuw voorzien van alle moderne gemakken, Quinta de Santa Barbara hotel, Constancia

De quinta  is gesitueerd in een rustige landelijke omgeving maar dichtbij vind je veel interessante vakantie plekken, voor sport, cultuur en ontspanning.

De quinta is 2 km van de afslag Constancia aan de a23 snelweg,  2 km van Constancia, 11km van Abrantes, 20 km van Tomar, 10 km van het Castelo do Bode meer, 80 km van Coimbra en 120 km van Lissabon.
Er zijn mogelijkheden voor zwemmen, kanoën, paardrijden, wijnproeven, vissen allemaal in de directe omgeving. Tomar en Abrantes zijn beide steden met historische centra die beide zeer de moeite waard zijn om te bezichtigen. Tomar is het ‘thuis’ van het beroemde Unesco wereld erfgoed kasteel, Convento de Cristo.

De quinta heeft een uitmuntend restaurant waar vooral regionale gerechten geserveerd worden maar ook  mogelijkheden voor vegetariërs.

Het verblijf in de quinta wordt door veel gasten omschreven als magisch en dit wordt zeker door het decor en de ambiance, de rust en ontspannen sfeer bevestigd.

De quinta heeft ook een tennis court en zwembad voor de dagen dat je niet weg wilt!

Prijzen beginnen vanaf €45 voor een single kamer, €55 dubbel en €65 voor een suite. Kinderen tot 3 zijn gratis.
Prijzen zijn inclusief ontbijt en biologische sappen. Alle kamers hebben een hal, badkamer en airconditioning.

Mocht je voorkeur hebben voor een bepaalde kamer, vermeld dit dan bij de reservering.

Tweepersoons

Tweepersoons kamer met uitzicht op het zwembad
Suites

Zitkamer van de hoofdsuite.

Quinta de Santa Barbara hotel heeft 2 suites.

de hoofdsuite. Deze heeft een kingsize bed. grote zitkamer met open haard en tv.

de kapelsuite. queensize bed, open haard in de slaapkamer, zitkamer en toegang tot de kapel van de quinta.