Alminhas restaurant in Tomar

We are sorry to inform you that Alminhas restaurnat has recently changed direction and we no longer know if they have kept the original concept or have chosen another route!

Alminhas restaurant vinden wij één van de betere restauranten in Tomar en het staat ook zeer goed bekend nationaal en internationaal.
Het Restaurant Alminhas heeft veel specialiteiten maar de nadruk ligt altijd op creatief en dat vinden wij heel fijn. Het is culinaire eten in een ongedwongen omgeving met keuze uit een steeds wisselend en groot aanbod.

Dagelijkse staan er een aantal vleesgerechten, visgerechten en vegetarische gerechten op het menu, geserveerd met een heerlijke salade.
Een goede keuze uit voorgerechten en uitzonderlijke keuze uit nagerechten. De prijzen zijn heel erg redelijk en er staan meestal ook een aantal ‘budget’ maaltijden op het menu.

Huiswijn is een Casal das Freiras en zeer goed maar er is ook een goede wijnlijst beschikbaar.

Het gebouw waarin Alminhas restaurant is gehuisvest is in de straat van de oude Joodse synagoge van Tomar en stemt oorspronkelijke waarschijnlijk van deze periode. Het huidige gebouw is eerder van de 18de eeuw, zeer onopvallend van buiten zeer mooi van binnen.
De aankleding is ook prettig klassiek, sober met een modern tintje.

 

Een aanrader voor iedereen die Tomar bezoekt!

 

| ☆ Customer testimonials >>>