Rondvaarten op de Taag rivier

[portfolio_slideshow size=large pagerpos=top titles=true]

Reserveer nu de Rondvaarten op de Taag rivier om het mooie landschap boven Lissabon vanaf het water van de indrukwekkende Taagrivier te bewonderen.
De Taag is de langste rivier in het Iberische schiereiland, van het begin bij Fuente de Garcia in Spanje tot het eind net voorbij Lissabon waar het de Atlantische oceaan invloeit is de rivier meer dan 1000km in lengte.
De rondvaart neemt je door het laaste stuk heen dat ooit de belangrijkste waterweg was tussen Salvaterra de Magos en Lissabon.
De route leidt je langs de steden Salveterra, Valada, Cartaxo en Azambuja.
De nature langs the rivier is specifiek voordit gebied en zeer mooi. Je zult veel diersoorten zien zoals adelaren en valken, reigers en ooievaars, stieren en de beroemde Lusitano paarden.

Ontdek het prachtige Taag landschap op deze ontspannende rondvaarten!

Je komt ook voorbij de ‘Praia Doce’ (het zoete strand). Palhota, een historisch vissersdorp met houten huizen op palen, je komt ook voorbij het museum van Avieiros en het eiland van de vogels.
Escaroupim (2040779165)
Escaroupim

Verder op de rivier zie je het dorpje Valada Ribatejo, een volledig witgewassen oud dorpje met een haven vol moderne boten maar ook oorspronkelijke vissersbootjes. In Valada is ook een strandje waar gezwommen kan worden.

De organisatoren van deze rondvaart vertellen ons dat de lokale riviervis ‘Fataca’ blijde sprongen maakt voor de bootjes alsof ze roepen ‘Welkom op the Taag”!

De rondvaart is 2 uur en kan vanaf 4 opstapplaatsen genomen worden, prijzen beginnen bij 20 euro per persoon, kijk naar ons reserveringsformulier voor meer informatie of neem contact op via onze chat.

Opstapplaatsen

Reserveren via de reserveer link of de online chat.
☆ Customer testimonials >>>